Vi vokser ind i skolens kulturliv

Vi følger årets rytme og holder årstidsfester, ofte sammen med den øvrige skole.

Af fester eller lign. er der:

• Velkomst festen: Den første skoledag, hvor vi bliver hilst velkommen.
  • Høst festen: Vi er bondefolk, og vi synger, danser og spiser evt. sammen med 1. og 2. kl.
  • Michaels festen: Hvor vi har snittet sværd og arbejder med smedemotivet.
  • Lanterne festen: Hvor vi går ud og lyser med vores lanterne i mørket.
  • Jule bazaren: Som også er en festdag, hvor forældre og skole arbejder sammen.
  • Adventsspiral: Der er en inderlig og stemningsfuld fest som optakt til julemåneden.
  • Jule tid og Hellig tre konger tid : Som strækker sig over december og januar måned.
  • Fastelavn festen: Hvor vi er klædt ud og slår katten af tønden.
  • Påske festen: Her har vi arbejdet med at så og set det spire. Vi gemmer og finder æg.
  • Pinse festen: Vi flyver som fugle, blæser sæbebobler og mælkebøtte frø i det grønne.
  • Maj festen: Her er det op til fantasien dette år, måske børnecirkus eller???
  • Sommerafslutningen: Vi siger farvel og tak for i år. Herefter er børnene nu klar til at blive modtaget af deres førsteklasse lærer, som ofte kommer på besøg flere gange i børnehaveklassen for at hilse på børnene og lære dem  at kende. Samarbejdet mellem læreren i børnehaveklassen og børnenes kommende lærer er vigtigt og strækker sig langt ind i første klasse.