Om SFO´en

DSC04925-kopi

SFO´en er et pasningstilbud fra børnehaveklasse til og med 4. klasse,  med daglige åbningstider kl. 7.00 – 8.10 og kl. 12.25 – 16.30       SFO  tlf. 2118 9674
SFO´en er placeret midt i skolegården i eget hus med køkken, garderobe, legerum og stor overdækket terrasse. Derudover har vi et kreativt værksted.
Når børnene  kommer efter endt skoledag, mødes de med et håndtryk og en lille snak i døren og en “afkrydsning”.

Børnenes behov er meget forskellige; nogle børn er “mætte” af indtryk og trænger til en stund til at tegne, sy, gynge, gå en tur i skoven o.l. –  Andre er klar til at lege videre med det, de startede på dagen før. Vi forsøger gennem de aktiviteter, vi har for børnene, at skabe plads til begge dele.
Vi følger årets gang både med inde- og udeaktiviteter og med den mad, vi laver.

DSC04937-kopi