Ny i SFO´en

ny_i_sfo

Når der kommer nye børn i SFO´en – enten ved skolestart eller i løbet af året – forsøger vi altid at sætte tid af til, at I forældre kan få en rundvisning og en snak med én af personalet. Ofte hjælper et andet barn fra SFO´en også med at vise rundt og fortælle om stedet.
For de nye børnehaveklassebørn, som er tilmeldt SFO´ens sommerpasning, vil SFO´en ofte være den første kontakt, de har med skolen. Og den kan for nogle være en lidt overvældende oplevelse, da vi har børn fra 0. til og med 4. klasse. Hvis I oplever, at jeres barn har brug for, at I er der med dem, er I meget velkomme til at komme et par timer. Hvis I først starter jeres barn op i SFO efter skolestart, er I selvfølgelig også velkomne til at komme på besøg i SFO´en i løbet af sommerferie pasningsperioden. Vi vil gerne bede jer om at give os besked på mobil 2118 9674 eller på tlf. 7583 0320.