Fysiske rammer

Fysiske-rammer

Den store naturgrund omkranset af skov giver eleverne fuld udfoldelsesmulighed for fri leg i frikvartererne.
Vores skole er tegnet af Asmussens Arkitektfirma nær Stockholm. Arkitekturen er levende, vinklerne ”skæve” og rummene højloftede ud fra at ville skabe et inspirerende og kreativt miljø for børnene, hvor der er plads og hvor de kan ”ånde”. Overalt er der lyse, lette farver – naturen og skoven er helt tæt på. Byggeri og maling er økologisk.

På skolen tilstræbes en grøn og miljøbevidst kultur. Naturfagene er centralt placeret i lærerplanen på alle klassetrin, og vi vægter børnenes tætte kontakt direkte med naturen omkring skolen. I vores SFO får børnene udelukkende biodynamisk eller økologisk mad. En biodynamisk/økologisk gartner er tilknyttet.