Fysiske rammer

1

Vores skole er tegnet af Asmussens Arkitektfirma nær Stockholm. Arkitekturen er levende, vinklerne ”skæve” og rummene højloftede ud fra ønsket om at skabe et inspirerende og kreativt miljø for børnene. Her er plads, og her kan de ”ånde”. Overalt er der lyse, lette farver, og byggeriet inkl. maling er økologisk.

Den store naturgrund med skoven helt tæt på giver eleverne fuld mulighed for udfoldelse og fri leg i frikvartererne.

På skolen tilstræbes en grøn og miljøbevidst kultur. Naturfagene er centralt placeret i lærerplanen på alle klassetrin, og vi vægter børnenes tætte kontakt direkte med naturen omkring skolen. I vores SFO får børnene udelukkende biodynamisk eller økologisk mad, og en biodynamisk/økologisk gartner er tilknyttet.