5. klasse 2017/2018 tog på vandringstur til Viborg ad Hærvejen

Op igennem klasserne på Steiner Skolen i Vejle tages der på forskellige udflugter og lejrture ud fra lærerens og elevernes ønsker og behov.

klasse 2017/2018 tog på vandringstur til Viborg ad Hærvejen. Vi startede den 5. juni 2018 på Fars dag med 25 spændte og forventningsfulde elever, 4 lige så spændte forældre og 2 lærer et stykke syd for Viborg. Gennem de næste 3 dage skulle vi tilbagelægge de ca. 55 km der var til Viborg, hvor målet var Viborg Domkirke.

IMG_0473VI havde en uovertruffen tur med glæder og smerter og sejre og ekstrem varme. Det til trods gennemførte alle den lange strækning og i Viborg Domkirkes krypt fejrede vi turen med en smuk fælles hymne, som fik en tårer frem hos selv den allermest hårdføre. Herfra tog vi bussen til Vammen Camping, som en elev fra klassen havde inviteret os til, da hans familie ejede campingpladsen. Her sluttede vi turen med maner. Pizzabagning, badning i søen, tømmerflådesejlads og sen aftenbadning.

1

Tak til alle for en fantastisk tur. Eleverne i 5. klasse er bare super seje. Og stor tak til forældrene i 5. klasse, som er lige så seje. De bragte nemlig proviant og telte m.m. til os når vi ankom til vores lejre, så turen blev en sand fornøjelse!

2

Rikke Jennings, klasselærer i 5. klasse