Bestyrelsesmedlemmer

Kontakt bestyrelsen:
mail: bestyrelsen@steinerskolen-vejle.dk
eller tlf. 61 71 43 07 (Bjerke Lunding Christensen)

Formand:
Bjerke Lunding Christensen

Marley i 4. klasse og Frey i 2. klasse

Funktion i bestyrelsen:
Forældrerepræsentant valgt på generalforsamlingen i 2018.
Bestyrelsesformand siden januar 2019, derudover sidder jeg med i PR-udvalget.

Hvad har motiveret mig til at blive en del af skolens bestyrelse?
Jeg er uddannet pædagog med en kandidat i pædagogisk sociologi. Jeg har altid interesseret mig for barndommen og samfundets syn på barndommen, derfor syntes jeg også at det er enormt interessant at sidde i bestyrelsen på en Steiner skole. Det har altid været naturligt for mig at involvere mig i mine børns institutions/skole liv, derfor har jeg også tidligere siddet i bestyrelsen i Stjerneblomsten, mens mine børn gik i børnehave der.

Næstformand:
Jessica Guldahl Linnhoff

Bestyrelsesmedlem:
Sophia Sunde Legind

Lea som går i 8. klasse.

Funktion i bestyrelsen:
Forældrerepræsentant valgt på generalforsamlingen i 2019.

Hvad har motiveret mig til at blive en del af skolens bestyrelse?
Jeg er uddannet Rudolf Steiner pædagog, og har mit daglige virke som leder af Stjerneblomsten vuggestue og børnehave. Jeg er meget optaget af medarbejder trivsel, og tænker derfor det er utrolig vigtigt at bestyrelsen er en solid sparringspartner for skoleledelsen. Desuden er jeg optaget af hvordan der kan skabes et stærkt fællesskab om børn med baggrund i antroposofien.

Repræsentant fra Naturbørnehaven:
Simone Johnstad Christensen

Bestyrelsesmedlem:
Casper Grane

Barn/børn på skolen:
Lucas i 4. klasse samt Flora i 1. klasse, og Geo, der er skrevet op til en plads i Naturbørnehaven Birkely.

Funktion i bestyrelsen:

Jeg startede i bestyrelsen som repræsentant for Naturbørnehaven og havde mit primære fokus på de særlige opgaver, som lå i dette. Fra 2020 er jeg valgt som forældrerepræsentant for skolen og glæder mig til at fortsætte mit virke i denne rolle i bestyrelsen. Jeg fungerer fra tid til anden som referent.

Hvad har motiveret mig til at blive en del af skolens bestyrelse?

Jeg er optaget af at bevare de særlige værdier, som vores skole har opbygget og levendegør i hverdagen for vores børn. Jeg har selv gået på skolen og ser med glæde tilbage på mine år på skolen. Derfor er det også lidt som at komme hjem at deltage i arbejdet omkring skolen, og jeg vil selvfølgelig gerne være med til at passe godt på skolen – det er jo min skole!

Suppleanter:

Suppleant:
Zoey Elinor

Atlassol, Børnehaveklassen

Funktion i bestyrelsen:
Forældrerepræsentant valgt på generalforsamlingen i 2020.

Hvad har motiveret mig til at blive en del af skolens bestyrelse?
Jeg er optaget af fælleskaber og af hvordan vi bliver påvirket af hinanden og vores omgivelser.

Jeg ønsker, at vi skaber de bedste rammer for vores børn, og det tror jeg, vi gør ved at skabe de bedste rammer for deres lærere og pædagoger. Det ser jeg som skolebestyrelsens  vigtigste opgave.

Til dagligt driver jeg et accountability netværk for selvstændige kvinder med et spirituelt mindset. Også her er jeg optaget af hvordan vi som mennesker påvirker hinanden og hvordan vi sammen kan højne vores fælles energi.

Suppleant:
Line Vinsten

Barn/børn på skolen:
Klara i 6. klasse og Magnus i 9. klasse.

Funktion i bestyrelsen:
Forældrerepressentant valgt på årsmødet 2020.

Hvad har motiveret mig til at blive en del af skolens bestyrelse:
Det er meget meningsfuldt for mig, at være en aktiv del af mine børns skoleliv.

Jeg er især optaget af relationer og styrke skolehjem-samarbejdet af elever, skole og forældre som en dynamisk helhed. Og af at være Steinerskole, som med solidt afsæt i antroposofien spejler vores omverden.

Arbejdsmæssigt er jeg selvstændig psykoterapeut.

Ledelsesrepræsentant:
Jeppe Nissen

Medlem fra Antroposofisk Selskab:
Endrik Maat

Repræsentanter for skolens lærerkollegium:
Marie Magni, Sarah Elvekjær