Bazar

bazar

Bazaren på Steiner skolen i Vejle har eksisteret siden skolens start.
Bazaren er et fantastisk arrangement, der afholdes den sidste lørdag i november. Det er et arrangement, som forældrene er initiativtagere til, og det er udelukkende baseret på, at det er forældrene, der laver arbejdet på og omkring Bazaren.
Bazaren skal ses som et socialt arrangement, hvor vi har en hyggelig dag for både elever, lærere, forældre, bedsteforældre, venner og hvem der ellers har lyst til at komme. Målet er samtidig at tjene lidt penge ind, som gives til skolen.

På Bazaren kan man bl.a. opleve:

Cafe
Fiskedam
Granbod
Julepynt
Gavebod
Pølsebod
Juletræer
Lysstøberi
Bolchekogning
Kagebagning
Frisør
Lykkehjul
Ansigtsmaling
Ridetur
Små koncerter i cafeen
Elevoptræden

Hvis der er spørgsmål omkring Bazaren, bedes man ringe til kontoret og få oplysninger om, hvem der er i bazarudvalget.

Udover boder fra Steiner skolen vil der også kunne være private boder samt deltagelse af steinerbørnehaven Stjerneblomsten.