Ansatte

 

Martin Kondrup
Skoleleder/Klasselærer
Martin er født i 1977, og har fire børn sammen med sin kone. Han underviser mest i de naturvidenskabelige fag i de ældre klasser. Martin har en steinerpædagogisk uddannelse fra seminaret i Skanderborg samt en baggrund indenfor økonomi og administration fra BI Oslo. Tidligere har Martin arbejdet i norske virksomheder med ledelse, logistik og salg og elektromagnetisme – og han er ejer af gården Kastanjely.

Telefon: 7583 0320

 

Anne-Kathrine McShane
Klasselærer
Anne-Kathrine er født i 1979, gift med Adam og har en søn. Hun blev færdiguddannet som folkeskolelærer på N. Zahles Seminarium i København i 2009 og afsluttede sin uddannelse på Rudolf Steiner Højskolen i Oslo i 2014.  Anne-Kathrine har været ansat på Steiner Skolen i Vejle siden 2011.

 

.  

Majken Thestrup
Klasselærer

 

Marie Magni
Klasselærer og Musiklærer – cello, kor og orkester

Marie er klasselærer på skolen og underviser derudover i cello, kor og orkester.
Hun er udddannet fra Suzukiinstituttet i København og har undervist på Musikskolen i Vejle og i Rønne og har privatelever i musik. 

 

Sarah Elvekjær
Klasselærer

Sarah er klasselærer på skolen primært i de ældste klasser og er desuden i gang med at uddanne sig til matematik- og læsevejleder. Hun er uddannet folkeskolelærer fra Jelling i 2012 – og har også en uddannelse som laborant.

Året, inden hun i 2015 blev ansat som klasselærer på Steiner Skolen i Vejle, var hun ansat som klasselærer på Rudolf Steiner Skolen i Odense. Som barn gik hun selv på Rudolf Steiner Skolen i Odense.

 

Christina Karlsson
Klasselærer
Født i 1961 i Sverige. Er vokset op på Bornholm og bor nu i bofællesskab i Sønder Bjert. Har 3 voksne børn. Hun er uddannet lærer med 19 års erfaring med liniefag i musik, billedkunst og natur/teknologi.  Derudover har hun en 2 årig kunsthåndværkeruddannelse  fra Andromeda tekstil- og billedkunst-akademi og har undervist på Kolding kommunale billedskole i mange år. Er under uddannelse på Lærerseminariet Audonicon. 

Ansat på skolen 2019.

Anne-Sophia Borregaard
Børnehaveklasselærer
Er alenemor til Julius, der går i Steiner børnehaven, Stjerneblomsten.
Har gået 12 år på Steiner skole.
Flyttede til København i 2009-2014. hvor hun blandt andet gik på Steiner pædagoguddannelsen i Charlottenlund.
Anna-Sophia har erfaring fra sit arbejde i vuggestuen i Stjerneblomsten og vores naturbørnehave på skolen.
I 2017 startede hun som børnehaveklasselærer på Steiner skolen i Vejle.

 

Pia Brix-Thomsen
Klasselærer
Pia er født i 1964 og underviser i de kunstneriske fag og er klasselærer, og underviser i dansk, historie, geografi og kunst- og håndværk. Hun er uddannet billedkunstner fra Det Fynske Kunstakademi i 1993 og har siden været udøvende billedkunstner, samt undervist i maling, tegning og akvarel. Hun læser steinerpædagogikum i England. Siden 2017 har Pia været en del af Steiner Skolen i Vejle.

 

 

Musiklærer – tværfløjte
Mette Qvist-Jensen underviser i tværfløjte. Hun er uddannet fløjtenist og folkemusiker fra Syddansk Musikkonservatorium, samt har taget en kandidat (Nordic Master in Folk Music).
Pt. er Johanne vikar – og underviser i tværfløjte.

 

 

Musiklærer – violin & orkester
Louise Svane Beck underviser i violin og orkester. Hun er uddannet violinist, dirigent og musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium og Syddansk Musikkonservatorium.

 

 

Musiklærer – klarinet
Tine Maj Kofoed Antonsen er klarinetlærer på skolen. Hun er uddannet klarinettisk fra Syddansk Musikkonservatorium, hvor hun har taget kandidat- og solistklasseuddannelse med udvekslingsophold undervejs.

 

.   

Musiklærer – trompet
Viktor Holt er vores trompetlærer. Han har spillet trompet det meste af sit liv og spiller i øvrigt også klaver og harmonika. Han har medvirket i en del musikkonstellationer: Symfoniorkester, Big-Bands, byorkestre, bands og en del musicals.


Musiklærer – Saxofon

Vera Georieva  er vores saxofonlærer.

 

 

 

SFO


Leder
Line Bruhn Andersson
Line er født i 1977 og gift med Jeppe. Sammen har de 3 drenge. Hun har selv været elev på Steiner skolen fra 3. til 12. klasse. Line er uddannet grafisk designer/ håndarbejdslærer fra Højer Design College i 2007. Samt uddannet helsepædagog.

 

Støtte / Pædagogmedhjælper
Jason Veitch
Jason er født i England i 1964 og har boet både i Afrika, Israel og siden 1986 i Danmark. Han er gift med jordemoder / kinesiolog Jannie Kierkegaard, som han har to børn sammen med. Han har gået på Vejle Kunstskole og er uddannet håndarbejdslærer fra seminariet for håndværk og design i 1999.

 

Støtte / pædagogmedhjælper
Malgorzata Gosia Kosatka
Gosia er født i Polen i 1978 og flyttede til Danmark i 2006. Hun bor i Vejle sammen med Alan og hans datter. Gosia er uddannet folkeskolelærer fra Polen og har siden 2016 været ansat i vores SFO.

 

Støtte / pædagogmedhjælper
Marianne Bryden
Marianne er uddannet korrespondent i tysk og engelsk og har arbejdet i internationale virksomheder. Hun har boet i både Tyskland, Australien og England.

 

Pædagog
Mikkel Hauge Mikkelsen
Mikkel er født i 1986 og bor i Vejle. Han er uddannet pædagog fra Jelling seminarium og har siden 2017 været på Steiner skolen i Vejle.

 

Naturbørnehaven

 

Leder
Mette Dahl Tønnersen
Mette er født i 1979 og bor sammen med mand og 3 børn i udkanten af Bredballe. Hun er uddannet beklædningsdesigner fra Design Instituttet i Århus 2003 og har været selvstændig designer med egen butik/systue i Vejle og derefter været ansat hos Bestseller i 10 år før hun startede i naturbørnehaven i 2014.

 

 

Pædagog
Jacob Munkholm Damgaard

Jacob er født 1983, gift med Solveigh og far til 2 drenge og en pige. Jacob er udlært murer og har arbejdet i faget i 10 år. I 2019 blev han færdig med pædagoguddannelsen og har efterfølgende arbejdet i børnehaven Grangård Jelling i et par år. Jacob har været tilknyttet Naturbørnehaven siden 2020.

 

Pædagogmedhjælper
Eske Grandahl

 

Kontoret

.   

Regnskabsfører
Hanne Ladegaard
på kontoret mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 8.00 – 12.00
regnskab@steinerskolen-vejle.dk
Telefon: 7583 0320

 

Skolesekretær
Lisbeth Hansen

 

Kommunikationsmedarbejder/Medhjælper i SFO’en
Betina Normann

Betina er født 1969, bor i Vejle og har tre voksne børn. Hun er uddannet kontorassistent med kompetencer indenfor kommunikation og grafisk opsætning og har erfaring fra stillinger ved: Vejle Kommune, EUC Vejle, Ugeavisen Vejle/Jyske medier, Studio Blink, Social Image, CrossMind reklamebureau, VIFIN – videnscenter for integration, Stjerneblomstens vuggestue og børnehave. Og har ligeledes været tilknyttet Steiner Skolens SFO som vikar igennem nogle år.

 

 

Pedel
Adam McShane

Pedelmedhjælper
Mikael Kleister
Gift og har en søn. Mikael har været ansat på Steiner Skolen i Vejle siden 1998.