Ansatte

Ansatte

Jeppe Nissen
Konstitueret skoleleder
Jeppe er født i 1969, er gift med Louise og far til tre piger. Han har arbejdet som produktionsleder for lyd og lys ved Privatteatret og med kreativitetsforløb for voksne. Jeppe har bl.a. undervist på efterskoler og produktionsskoler inden han kom til Steiner Skolen i Vejle i 2013.

Telefon: 7583 0320

Clara Ussing
Klasselærer
Clara er født i 1954 og gift med Troels Ussing, der i 1977 var initiativtager til skolen. Clara blev færdiguddannet som lærer fra Skårup Statsseminarium i 1978 og tog efterfølgende Rudolf Steiner læreruddannelsen på Steiner-Seminariet i Järna i Sverige. Siden 1980 har hun været klasselærer på Steiner Skolen i Vejle og også været skoleleder på skolen i en årrække.
Desuden engagerer Clara sig i “Sanduko”, en dansk hjælpeorganisation, der hjælper Steinerskolers udvikling i Afrika.

Rikke Jennings
Klasselærer
Rikke er født i 1974, gift med Kris Jennings og har tre børn. Hun er uddannet på Ankerhus Seminarium og har arbejdet med specialpædagogik på Steiner Skolen i Vejle og på Englystskolen i Børkop. Rikke er Steinerlærer uddannet fra Sophia Seminariet i Gentofte 2011.  Hun har været ansat som klasselærer siden 2008.

Jannie Julsen
Klasselærer
Jannie er født i 1971 og bor i Vejle med sin mand og to børn. Jannie har afsluttet sin meritlæreruddannelse på Jelling Seminarium i 2009. Inden hun blev lærer, arbejdede hun indenfor rejse- og forsikringsbranchen. Hun har arbejdet i specialklasser for børn med særlige behov indenfor ADHD. Siden 2009 har Jannie været ansat på Steiner Skolen i Vejle.

 

Anne-Kathrine Madsen
Klasselærer
Anne-Kathrine er født i 1979, gift med Adam og har en søn. Hun blev færdiguddannet som folkeskolelærer på N. Zahles Seminarium i København i 2009 og afsluttede sin uddannelse på Rudolf Steiner Højskolen i Oslo i 2014.  Anne-Kathrine har været ansat på Steiner Skolen i Vejle siden 2011.

Marc Thestrup
Klasselærer
Marc er født i 1987, bor i Vejle og har tre piger sammen med Majken. Han er uddannet lærer fra seminariet i Aarhus in 2012 og studerer ved Steinerlærer uddannelsen i Skanderborg. Inden Marc blev ansat her på skolen i 2017, har han været lærer i folkeskolen.

Sarah Elvekjær
Klasselærer
Sarah er født i 1980 og bor i Tørring sammen med sin familie. Hun er uddannet folkeskolelærer fra Jelling i 2012 og har også en uddannelse som laborant. Året inden hun blev ansat som klasselærer på Steiner Skolen i Vejle i 2015, var hun klasselærer på Steiner Skolen i Odense.

Martin Kondrup
Klasselærer
Martin er født i 1977 og har fire børn sammen med sin kone. Han underviser mest i de naturvidenskabelige fag i de ældre klasser. Martin har en steinerpædagogisk uddannelse fra seminaret i Skanderborg, samt en baggrund indenfor økonomi og administration fra BI Oslo. Tidligere har Martin arbejdet i norske virksomheder med ledelse, logistik og salg og elektromagnetisme og han er ejer af gården Kastanjely.

Hanne Jensen
Klasselærer
Hanne er født i 1957, gift med Preben og har tre voksne børn. Oprindeligt er hun uddannet postassistent, men er senere blevet uddannet på Steinerseminariet i Skanderborg, suppleret med linjefag på Jelling Seminarium. Inden Hanne startede på Steiner Skolen i Vejle i 2002, har hun arbejdet på Steiner Skolen i Aalborg og i børnehaven Stjerneblomsten i Vejle.

Tanja Nielsen
Klasselærer

Tanja er født i 1982, er gift og har 3 børn. Hun blev uddannet folkeskolelærer fra Jelling Seminarium i 2013. Tanja har arbejdet i folkeskolen indtil hun blev ansat på Steiner skolen i Vejle i 2017.

Børnehaveklasselærer

Anna-Sophia Borregaard. 29 år.
Er alenemor til Julius, der går i Steiner børnehaven, Stjerneblomsten.
Har gået 12 år på Steiner skole.
Flyttede til København i 2009-2014. hvor hun blandt andet gik på Steiner pædagoguddannelsen i Charlottenlund.
Anna-Sophia har erfaring fra sit arbejde i vuggestuen i Stjerneblomsten og vores naturbørnehaven på skolen.
I 2017 startede hun som børnehaveklasselærer på Steiner skolen i Vejle.

Pia Brix-Thomsen
Faglærer
Pia er født i 1964 og underviser i de kunstneriske fag og tysk. Hun er uddannet billedkunstner fra Det Fynske Kunstakademi i 1993 og har siden været udøvende billedkunstner, samt undervist i maling, tegning og akvarel. Hun er også under uddannelse som tysklærer. Siden 2017 har Pia været en del af Steiner Skolen i Vejle.

Jeppe Døhr
Faglærer
Jeppe er født i 1978, gift og far til tre drenge. Han er den, man møder i smedjen, skolens have og til sløjd timerne.

Anne Bramsen
Faglærer
Anne er født i Tyskland i 1982 og bor sammen med hendes mand og tre børn. Hun er uddannet indenfor sprogpædagogik og kommunikation. Inden hun kom til Steiner Skolen i Vejle i 2018 har hun arbejdet med kommunikation i forskellige virksomheder og undervist på folkeskoler og HHX. Hun har spillet saxofon i mange år og underviser også vores saxofon elever.

Musiklærer – tværfløjte
Maria Vilhelmsen er vores tværfløjte lærer. Hun blev født på Færøerne i 1998 og bor i Vojens. Maria er pædagogstuderende og har spillet tværfløjte i over 10 år.

Musiklærer – violin & orkester
Steffan Sørensen er vores violinlærer og orkesterleder.

Musiklærer – klarinet
Camilla Jensen er klarinettist og underviser de elever, som har valgt klarinet som deres instrument.

Musiklærer – trompet
Jonathan Rosendal er født i 1998 og går lige nu på gymnasiet, hvor han også har musik som A-fag. Han underviser vores trompet elever og spiller selv i et Bigband og forskellige jazzbands.

Korleder
Benjamin er vores korleder.

Eurytmist
Astrid Højlund Nielsen er født i 1989 og opvokset på Djursland. Hun er uddannet eurytmist fra The American Eurythmy School i Californien i 2018 og har tidligere også arbejdet et par år i Frankrig. Hun har været ansat som eurytmi lærer på Steiner skolen i Vejle siden 2018.

 

SFO


Leder
Line Bruhn Andersson
Line er født i 1977 og gift med Jeppe. Sammen har de 3 drenge. Hun har selv været elev på Steiner skolen fra 3. til 12. klasse. Line er uddannet grafisk designer/ håndarbejdslærer fra Højer Design College i 2007.

Støtte / Pædagogmedhjælper
Jason Veitch
Jason er født i England i 1964 og har boet både i Afrika, Israel og siden 1986 i Danmark. Han er gift med jordemoder / kinesiolog Jannie Kierkegaard, som han har to børn sammen med. Han har gået på Vejle Kunstskole og er uddannet håndarbejdslærer fra seminariet for håndværk og design i 1999.

Støtte / pædagogmedhjælper
Malgorzata Gosia Kosatka
Gosia er født i Polen i 1978 og flyttede til Danmark i 2006. Hun bor i Vejle sammen med Alan og hans datter. Gosia er uddannet folkeskolelærer fra Polen og har siden 2016 været ansat i vores SFO.

Støtte / pædagogmedhjælper
Marianne Bryden
Marianne er uddannet korrespondent i tysk og engelsk og har arbejdet i internationale virksomheder. Hun har boet i både Tyskland, Australien og England.

Pædagog
Mikkel Hauge Mikkelsen
Mikkel er født i 1986 og bor i Vejle. Han er uddannet pædagog fra Jelling seminarium og har siden 2017 været på Steiner skolen i Vejle.

Pædagogmedhjælper
Lukas Robert Veitch Kierkegaard

Lukas er født i 1999 og bor i Vejle. Han har selv gået på Steiner skolen i Vejle fra 4. – 9. klasse og blev student på fra Rosborg Gymnasium i 2018.

Naturbørnehaven

Leder
Børnehavepædagog
Inger Kjær

Inger er født i 1955, er gift og har tre børn, to bonusbørn og 8 børnebørn. Hun har taget første del af pædagoguddannelsen på Steiner børnehaveseminarium i Århus og herefter efteruddannelse i specialpædagogik på Marjatta seminariet. Inden Inger kom til Steiner Skolen i Vejle i 2009, har hun arbejdet i børnehaven Stjerneblomsten. I naturbørnehaven har hun været siden 2014.

Pædagogmedhjælper
Mette Dahl Tønnersen
Mette er født i 1979 og bor sammen med mand og 3 børn i udkanten af Bredballe. Hun er uddannet beklædningsdesigner fra Design Instituttet i Århus 2003 og har været selvstændig designer med egen butik/systue i Vejle og derefter været ansat hos Bestseller i 10 år før hun startede i naturbørnehaven i 2014.

Børnehavepædagog

 

Kontoret

Regnskabsfører
Hanne Ladegaard
på kontoret mandag, tirsdag, torsdag og fredag ​​kl. 8.00 – 12.00
regnskab@steinerskolen-vejle.dk
Telefon: 7583 0320

Skolesekretær
Rikke Bodilsen
Rikke er født i 1976, bor i Vejle og er gift og har 3 piger. Hun er uddannet lægesekretær og indenfor erhvervskommunikation og har senest arbejdet som sekretær på skadestuen i Kolding, inden hun kom til Steiner Skolen i Vejle i 2018.

 

Pedel
Adam McShane

Pedelmedhjælper
Mikael Kleister
Gift og har en søn. Mikael har været ansat på Steiner Skolen i Vejle siden 1998.

Pedelmedhjælper
Rikke Vinther